De Zwem4daagse start op 12 oktober 2020

Nog
2 3 3
dagen

Duckstad familie zwemt mee in de zwem4daagse
14-04-2018

De afgelopen jaren was Finding Dory het thema van de Zwem4daagse. Nu de samenwerking tussen KNZB en Disney is hernieuwd, is er besloten om ook over te stappen op een nieuw thema. Met trots presenteren we dan ook het nieuwe Donald Duck thema van de Zwem4daagse!

 

Naast dat iedereen natuurlijk al een medailles ontvangt na afloop van de laatste zwemdag, krijgt iedereen dit jaar ook nog eens een Donald Duck tijdschrift van Disney. 

We hopen als KNZB dat met deze samenwerking het deelnemersaantal van de verschillende Zwem4daagses in het hele land door blijft groeien! We verwachten dat er dan ook steeds meer gezinnen mee gaan doen met de Zwem4daagse. Het is namelijk voor zowel ouders als kinderen belangrijk om te blijven zwemmen, want alleen zo behoudt je jouw zwemvaardigheid.

Disney’s samenwerking met de KNZB is  een onderdeel van de belofte van het entertainmentbedrijf om haar verhalen en karakters in te zetten om gezonder leven makkelijker en leuker te maken voor families. Door Duckstad karakters te integreren in de Zwem4daagse zorgt Disney ervoor dat  zwemmen met de hele familie leukt wordt. De keuze voor de Duckstad karakters en  specifiek de familie Duck spreekt voor zich, met wie beter kun je namelijk zwemmen dan met deze populaire eendenfamilie!